DöNER KING TILBURG BESTERDRING

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2079 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Döner King Tilburg Besterdring. Meer weten? Ontdek meer

7 feb 2023 om 22:45 Eten snel bezorgd goed warm en lekker.
6 feb 2023 om 21:35 Was lekker en goed warm
4 feb 2023 om 9:13 Bezorging duurder langer dan aangegeven, eten viel tegen. Zoete shoarma
2 feb 2023 om 4:13 Perfect i love it
1 feb 2023 om 20:51 I ordered durum doner without onions as I am allergic to them. I received 2 durum with onion, although i clearly indicated that I want without. I had to throw them away.
28 jan 2023 om 17:52 Twee kapsalon besteld 1 groot 1 klein, krijgt 2 kleine kapsalon dus 2 euro betaald voor niks. Eten was well lekker.
22 jan 2023 om 21:50 Eten was weer super lekker
22 jan 2023 om 21:15 Heerlijk
19 jan 2023 om 19:51 Snelle bezorging eten was goed shoarmavlees te kleine stukjes 2 knoflooksausjes vergeten ( heb zelf altijd knoflooksaus in huis dus geen ramp)
17 jan 2023 om 0:43 Super snel zoals altijd! Eerder voor de deur als aangegeven bezorgtijd ! Lekker zoals altijd
16 jan 2023 om 0:11 Ik vond de bezorging wel lang duren maar dat kan misschien komen door de drukte. Bezorger was heel vriendelijk en het eten was warm en lekker. Zeker voor herhaling vatbaar om daar vaker te bestellen.
15 jan 2023 om 11:38 Helemaal alles goed!